Koop Cenforce-D® online in Nederland

Sildenafil + Dapoxetine is een uitstekende combinatie voor erectiestoornissen en verlenging van geslachtsgemeenschap

Cenforce-D® is een twee componenten medicijn dat de patiënt helpt om verschillende seksuele problemen tegelijk kwijt te raken. Indiase geneesmiddelen worden ontwikkeld op basis van sildenafil, die verantwoordelijk is voor een stabiele erectie gedurende 4-6 uur, en dapoxetine, die de tijd van geslachtsgemeenschap vóór ejaculatie met 4-5 keer kan verlengen. Blauwe Cenforce-D® tabletten met afgeronde driehoekige vorm staan bekend om het effectief bestrijden van erectiestoornissen en voortijdige ejaculatie. Snelle en gemakkelijke betaling op de website Cenforce-koop.nl in Nederland is het gewoon een kwestie van de hoeveelheid kiezen. Wanneer u de drug in bulk online bestellen, bieden wij gratis verzending.

more

Dosage

Package Size

Cenforce

Producent

 • Centurion Laboratories Ltd.

Ziektes

 • Erectile Dysfunction / Impotence / Voortijdige Ejaculatie

Koop Cenforce-D® (Sildenafil 100MG + Dapoxetine 60MG) Online zonder recept

Wat zijn Cenforce-D®?

Cenforce-D® is een modern medicijn dat tegelijkertijd twee actieve componenten bevat – Dapoxetine en Sildenafil. Dit medicijn is bedoeld voor mannen die lijden aan erectiestoornissen en een vroege uitbarsting van sperma hebben.

Beide werkzame stoffen in het geneesmiddel hebben bewezen effectief te zijn voor seksuele stoornissen en veilig voor de menselijke gezondheid voor vele jaren. Na vele tests in laboratoria te hebben doorstaan, bevestigden wetenschappers dit feit.

Wat is de samenstelling van Cenforce-D®?

Cenforce-D® tabletten bevatten twee hoofdcomponenten — 100 mg Sildenafil en 60 mg Dapoxetine. Met deze combinatie kunt u uitstekende resultaten behalen, omdat de werkzame stoffen perfect op elkaar inwerken.

Sildenafil Citraat 100MG

Sildenafil heeft een effect op de weefsels van de penis, waardoor de bloedtoevoer naar de penis toeneemt, wat het verschijnen van een gezonde erectie veroorzaakt, die 4 of meer uur stabiel blijft.

Dacpoxetine 60MG

Dacpoxetine voorkomt de vroege uitbarsting van sperma en behoort tot de groep remmers. Hiermee kunt u de duur van geslachtsgemeenschap met 4 keer verlengen. Ook helpt dit medicijn om met nervositeit om te gaan en een onvergetelijke ervaring van seks te krijgen. Deze remedie kan worden gecombineerd met andere producten die de potentie verhogen.

Dapoxetine is de sleutel tot een stabiele en langdurige erectie, die bijdraagt aan het langdurige genot van geslachtsgemeenschap. Generieke geneesmiddelen die het in de samenstelling bevatten, zijn erg populair in westerse landen, omdat dit onderdeel een selectieve serotonineremmer is en zenuwuiteinden blokkeert. Dit effect vermindert de gevoeligheid van het mannelijke geslachtsorgaan en zorgt ervoor dat geslachtsgemeenschap 3-5 keer langer duurt.

Wat zijn de indicaties voor het gebruik van Cenforce-D® tabletten?

Indiase generieke Cenforce-D® moet worden gebruikt na overleg met een arts die in dergelijke gevallen kan voorschrijven:

 • Herstel van een erectie;
 • Correctie van erectiestoornissen;
 • Herstel van seksuele kansen bij leeftijdsgerelateerde patiënten;
 • Toename van mannelijke kracht, enz.

Beoordelingen van Cenforce-D®

Te oordelen naar de beoordelingen, helpt slechts één Cenforce-D® tablet mannen zich te ontdoen van seksuele impotentie, stelt hen in staat om een erectie te herstellen en langdurig seks te hebben zonder angst voor een fiasco.

Voordelen van het gebruik van Cenforce-D®:

 • effectief voor mannen van elke leeftijd,
 • cumulatief effect-na een kuur van het nemen van pillen, zal de potentie verbeteren, zelfs zonder het medicijn te nemen
 • langdurige geslachtsgemeenschap die beide partners bevredigt
 • snelle actie — de man is binnen een uur klaar voor geslachtsgemeenschap
 • Cenforce-D® – tabletten helpen een man de controle over een erectie te herwinnen

Hoe werkt Cenforce-D®?

Cenforce-D® is een dubbelwerkende orale tablet, actief gevuld met twee ingrediënten. 100 mg sildenafil en 60 mg dapoxetine, dit medicijn helpt een man een erectie te behouden en de ejaculatie uit te stellen. Dus het helpt om uw uithoudingsvermogen te verhogen. Sildenafil Citraat stopt de afbraak van het vasodilatator cyclisch guanosine monofosfaat (cGMP), waardoor het niveau van stikstofmonoxide wordt verhoogd, wat de bloedtoevoer naar de penis verbetert, waardoor de fallus hard wordt. Dapoxetine is een medicijn uit de SSRI-groep, een antidepressivum dat de ejaculatie vertraagt door de neurotransmitters serotonine te verhogen, wat de ejaculatie vertraagt.

Is het veilig om Cenforce-D® tablets online te kopen?

Dit is een veilige en gemakkelijke manier om Cenforce-D® tabletten te kopen. In feite kunt u in de online apotheek Сenforce-koop.nl Cenforce-D® tegen de laagste prijs vinden. De online apotheek biedt volledige privacy. Het kopen van medicijnen online is een betere optie dan bij een lokale apotheek.

Hoe neemt u Cenforce-D® tabletten in?

Cenforce-D® tabletten moeten 50-60 minuten na seksueel contact worden ingenomen. Eén tablet kan de duur van geslachtsgemeenschap meerdere keren verlengen. De remedie voor potentie kan dagelijks worden ingenomen. De maximale concentratie van werkzame stoffen in het bloed wordt na ongeveer 4 uur bereikt en de werking van de generieke wordt berekend voor ten minste 8-10 uur.

Cenforce-D® tablet wordt 1 keer per dag oraal ingenomen en weggespoeld met water. U kunt beginnen in doses van een halve tablet. Na een uur begint het medicijn zijn effect en de man zal de bloedstroom naar het geslachtsorgaan voelen, zal voelen dat hij in staat is om een lange en hoogwaardige geslachtsgemeenschap uit te voeren. De activiteit van de actieve ingrediënten wordt beïnvloed door alcoholische dranken en alcohol, die het begin van het effect vertragen.

Het is vermeldenswaard dat het medicijn Cenforce-D® alleen resultaten zal geven in de aanwezigheid van natuurlijke seksuele opwinding en stimulatie.

Welke voorzorgsmaatregelen moet Ik nemen voordat ik Cenforce-D® gebruik?

 1. Een man moet Cenforce-D® nemen onder toezicht van een arts, omdat het een voorgeschreven medicijn is voor de behandeling van erectiestoornissen en voortijdige ejaculatie. Zorg ervoor dat u alle instructies zorgvuldig leest voordat u met de dosering begint.
 2. Cenforce-D® is verkrijgbaar in een standaarddosis die u 60 minuten vóór geslachtsgemeenschap moet innemen. Tijd speelt een belangrijke rol bij het innemen van Cenforce d tabletten.
 3. Neem een enkele dosis om de andere dag; neem het niet meer dan één keer binnen 24 uur.
 4.  Vermijd het drinken van alcohol, zwaar voedsel of ongezond vet voedsel wanneer u van plan bent om de Cenforce-D® pil te nemen. Deze stoffen kunnen het effect van het medicijn vertragen. Het effect zal worden vertraagd.
 5. Inname van meer dan één dosis Cenforce-D® kan de kans op bijwerkingen verhogen. Deze situatie kan gevaarlijk zijn; vermijd daarom dergelijke incidenten.

Wat zijn de bijwerkingen van Cenforce-D®?

De meeste mannen die sildenafil of dapoxetine hebben genomen, hebben geen problemen gemeld die verband houden met dit medicijn, maar sommige mannen kunnen kleine vaak voorkomende bijwerkingen ervaren. Veel bijwerkingen kunnen worden voorkomen door het nemen van deze drug met de grootst mogelijke zorg en voorzichtigheid. Milde bijwerkingen duren niet lang, maar als u ernstige bijwerkingen ervaart, zoek dan medische hulp.

Hier zijn de meest voorkomende bijwerkingen van Cenforce-D®:

 • Hoofdpijn
 • Verstopte
 • Droge ogen
 • Lichte misselijkheid
 • Vloedgolf
 • Braken en misselijkheid
 • Roodheid van de huid van gezicht en hals
 • Slaperigheid
 • Hoogtevrees

Cenforce-D® online bestellen

Als Cenforce-D® regelmatig wordt geconsumeerd, zal na zes maanden de kwaliteit van seks een orde van grootte hoger zijn, zal het worden verlengd en hoeft u tegelijkertijd geen extra stimulerende middelen te nemen.

Cenforce-D® is alleen bedoeld voor mannen. Tieners en vrouwen zijn verboden om het te nemen. Het wordt ook niet aanbevolen om het medicijn te gebruiken voor mensen met hart -, lever-en nierziekten, met hoge bloeddruk en na een hartaanval. Voordat u Cenforce-D® gebruikt, wordt het aanbevolen om een arts te raadplegen. Ook mag het medicijn niet gelijktijdig worden ingenomen met andere medicijnen die nitraten bevatten.

Kan ik Cenforce-D® online kopen zonder recept?

Het is niet aan te raden om deze medicatie te kopen zonder recept van een arts. De patiënt zal worden geconfronteerd met complexe situaties, want als het geneesmiddel schade sterkte geleverd aan hem is verkeerd doseringsbereik. Er kunnen andere gevolgen zijn.

Het is dus beter om de behandeling te volgen en uw medicatie te krijgen met een legitiem doktersrecept. Of u het nu online of offline koopt in lokale geneesmiddelen, maar het online kopen zal de gegevens van de patiënt veilig beveiligen, omdat het hun grootste zorg is. Zorg er na het kopen van het geneesmiddel voor dat u het op een warme temperatuur bewaart en op een veilige afstand van huisdieren of kinderen die ze bereiken. Consumeer het geneesmiddel per arts vooraf en neem nooit een overdosis in de wens om de snelle resultaten te krijgen.