Koop Generiek Zydena® 100 MG online in Nederland

Zudena® Udenafil 100MG voor de behandeling van erectiestoornissen zonder recept

Zudena® 100MG is een modern medicijn voor erectiestoornissen te koop in Nederland. Dit is een hoogwaardige Indiase generieke van het oorspronkelijke Zuid-Koreaanse medicijn Zydena op basis van één werkzame stof - udenafil. Het is verkrijgbaar in de vorm van tabletten voor intern gebruik die 100 mg van het actieve bestanddeel van Udenafil bevatten. Het Indiase farmaceutische bedrijf Sunrise Remedies slaagde erin om generieke geneesmiddelen te maken die niet inferieur zijn in kwaliteit aan de originelen, maar gunstig verschillen in prijs. Snelle en gemakkelijke betaling op de website Cenforce-koop.nl in Nederland is het gewoon een kwestie van het kiezen van de hoeveelheid Generieke Zydena®. Wanneer u de drug in bulk online bestellen, bieden wij gratis verzending. Bekijk de onderstaande voorwaarden, onze prijzen voor tablets zullen u bevallen.

more

Zudena® Dosage

Package Size

Zydena

Producent

 • Sunrise Remedies Pvt. Ltd.

Ziektes

 • Erectile Dysfunction / Impotence

Koop Generiek Zydena® 100 MG (Udenafil) Online zonder recept

Wat is Generiek Zydena® 100MG?

Zudena® 100MG is een medicijn voor de behandeling van erectiestoornissen. Het is een reversibele selectieve remmer van cGMP-specifieke fosfodiësterase type 5 (PDE5).

Beschrijving van Generiek Zydena® 100MG

Agent: Udenafil
Dagelijkse dosis: niet meer dan 1 tablet per dag
Neem voor: 30 minuten voor de seks
Effect van het medicijn: tot 24 uur
Doseringen van tabletten: 100mg
Fabrikant: Sunrise Remedies Pvt. Ltd.
Verpakking: 4 tabletten in 1 strip
Minimumprijs: € 8.50 Per tablet
Het land van de fabrikant: India

Hoe werkt Zudena® 100MG?

Udenafil heeft geen direct ontspannend effect op het geïsoleerde holle lichaam, maar tijdens seksuele stimulatie verbetert het ontspannende effect van stikstofmonoxide door PDE-5 te remmen, verantwoordelijk voor de afbraak van cGMP in het holle lichaam. Het gevolg hiervan is ontspanning van de gladde spieren van de slagaders en bloedtoevoer naar de weefsels van de penis, wat een erectie veroorzaakt. Het medicijn heeft geen effect bij afwezigheid van seksuele stimulatie.

Wat is het effect van Zudena® 100MG tabletten?

Zudena® 100MG verbetert de erectie en de mogelijkheid van succesvolle geslachtsgemeenschap. Het effect van het medicijn heeft een optimale duur – tot 24 uur. Het effect manifesteert zich na 30 minuten na het innemen van het medicijn in aanwezigheid van seksuele opwinding.

Bovendien:

 • Zudena® bij gezonde personen veroorzaakt geen significante veranderingen in systolische en diastolische druk in vergelijking met placebo in liggende en staande posities (de gemiddelde maximale afname is respectievelijk 1,6/0,8 mmHg en 0,2/4,6 mmHg).
 • Zudena® veroorzaakt geen kleurherkenningsveranderingen (blauw / groen), wat wordt verklaard door de lage affiniteit met PDE-6. Udenafil heeft geen invloed op gezichtsscherpte, electroretinogram, intraoculaire druk en pupilgrootte.
 • In de studie van udenafil bij mannen was er geen klinisch significant effect van het geneesmiddel op de hoeveelheid en concentratie van sperma, motiliteit en morfologie van spermatozoa.

Indicaties voor gebruik van Zudena® 100MG

Het medicijn Zudena® is bedoeld voor de behandeling van erectiestoornissen die worden gekenmerkt door het onvermogen om een erectie van de penis te bereiken of te behouden die voldoende is voor bevredigende geslachtsgemeenschap.

Hoe Zudena® 100MG innemen?

 • Zudena® tabletten worden oraal ingenomen, ongeacht de maaltijd, 30 minuten voor de beoogde seksuele activiteit.
 • De aanbevolen dosis is 100 mg. Indien nodig, rekening houdend met de individuele werkzaamheid en verdraagbaarheid, kan de dosis worden verhoogd tot 200 mg.
 • De maximale aanbevolen frequentie van toepassing is 1 keer / dag.

Overdosering van Zudena®

Symptomen van overdosering met Zudena®:

 • met een enkele dosis van 400 mg van het geneesmiddel waren bijwerkingen vergelijkbaar met die waargenomen bij het nemen van udenafil in lagere doses, maar kwamen vaker voor.

Behandeling:

 • symptomatisch. Dialyse versnelt de eliminatie van udenafil niet.

Bewaarcondities van Zudena®

Buiten bereik van kinderen bewaren, droog, beschermd tegen licht bij een temperatuur van niet meer dan 30°C. De houdbaarheid is 3 jaar.

Wat zijn de bijwerkingen van Zudena® 100MG?

 • Van het cardiovasculaire systeem: vaak-flushes van bloed naar het gezicht.
 • Van het centrale zenuwstelsel: soms-duizeligheid, nekspierrigiditeit, paresthesie.
 • Van de zijkant van het orgaan van het gezichtsvermogen: vaak – roodheid van de ogen; soms – wazig zien, pijn in de ogen, verhoogde traanvorming.
 • Dermatologische reacties: soms-zwelling van de oogleden, zwelling van het gezicht, urticaria.
 • Van het spijsverteringsstelsel: vaak-dyspepsie, buikpijn; soms-misselijkheid, kiespijn, constipatie, gastritis.
 • Van het endocriene systeem: soms-dorst.
 • Van het ademhalingssysteem: vaak-verstopte neus; soms-kortademigheid, droge neus.
 • Van het bewegingsapparaat: soms-periartritis.
 • Van het lichaam als geheel: vaak-hoofdpijn, ongemak op de borst, gevoel van warmte, soms-pijn op de borst, buikpijn, vermoeidheid.
 • Ook opgemerkt: hartkloppingen, neusbloedingen, tinnitus, diarree, allergische reacties (huiduitslag, erytheem), langdurige erectie, een gevoel van algemeen ongemak, een gevoel van kou of hitte, houdingsverzwangering, hoesten.

Wat zijn de contra-indicaties van Zudena® 100MG tabletten?

Contra-indicaties voor het gebruik van Zudena® zijn:

 • Gelijktijdige toediening van nitraten en andere stikstofmonoxide donoren, overgevoeligheid voor een van de componenten van het geneesmiddel.
 • Met voorzichtigheid: patiënten met ongecontroleerde arteriële hypertensie (BP >170/100 mmHg), arteriële hypotensie.
 • Het is noodzakelijk om rekening te houden met het potentiële risico van complicaties tijdens seksuele activiteit bij patiënten met ziekten van het cardiovasculaire systeem zoals instabiele angina of angina die optreedt tijdens geslachtsgemeenschap; chronisch hartfalen van functionele klasse II-IV (volgens de NYHA-classificatie) die zich de afgelopen 6 maanden heeft ontwikkeld; ongecontroleerde hartritmestoornissen.
 • Met voorzichtigheid moet Zidena worden gebruikt bij patiënten met een aanleg voor priapisme, evenals bij patiënten met anatomische misvorming van de penis, in aanwezigheid van een penisimplantaat.
 • Bij gelijktijdige toediening van Ziden en calciumkanaalblokkers, alfablokkers of andere hypotensieve middelen kan er een extra afname van de systolische en diastolische bloeddruk zijn met 7-8 mm Hg.

Interactie van Zudena® 100MG met andere geneesmiddelen

Cytochroom P450 CYP3A4 iso-enzym remmers (ketoconazol, itraconazol, ritonavir, indinavir, cimetidine, erytromycine, grapefruitsap) kunnen het effect van udenafil versterken.
Ketoconazol (bij een dosis van 400 mg) verhoogt de biologische beschikbaarheid en Cmax van udenafil (bij een dosis van 100 mg) met respectievelijk bijna 2 keer (212%) en 0,8 keer (85%).
Ritonavir en indinavir versterken het effect van udenafil aanzienlijk.
Dexamethason, rifampicine en anticonvulsieve geneesmiddelen (carbamazepine, fenytoïne en fenobarbital) ze kunnen het metabolisme van udenafil versnellen, daarom verzwakt gecombineerd gebruik met de bovenstaande geneesmiddelen het effect van udenafil.
Het gecombineerde gebruik van udenafil (30 mg / kg oraal) en nitroglycerine (2,5 mg / kg eenmaal, intraveneus) vertoonde geen effect op de farmacokinetiek van udenafil in experimentele studies, maar het gelijktijdige gebruik van nitroglycerine en udenafil wordt niet aanbevolen vanwege een mogelijke verlaging van de bloeddruk.
Udenafil en geneesmiddelen uit de groep alfablokkers zijn vaatverwijders, daarom moeten ze, wanneer ze samen worden ingenomen, in minimale doses worden voorgeschreven.

Koop Generieke Zydena® 100MG in Nederland

Generieke Zydena® 100MG tabletten zijn verantwoordelijk voor het herstellen van de kwaliteit en sterkte van de potentie. Schendingen van de erectiele functie manifesteren zich niet alleen door tijdelijke schendingen van de stabiliteit van de penis, maar ook door aanhoudende manifestaties van seksuele zwakte die interfereren met volwaardige intieme relaties. Generieke Zydena® tabletten zijn een moderne en effectieve oplossing voor het probleem te koop in Nederland online. Het medicijn draagt bij aan de vorming van de hardheid van het orgaan dat nodig is voor geslachtsgemeenschap.

In onze online apotheek Сenforce-koop.nl iedereen kan Generieke Zydena® tabletten kopen. Het volstaat om een medicijn in de catalogus te kiezen en de levering ervan aan te vragen. Online kopen stelt u in staat om een snelle en winstgevende aankoop te doen, waardoor de noodzaak voor vervelend offline zoeken wordt geëlimineerd.

Zudena® Voorzorgsmaatregelen

Seksuele activiteit heeft een potentieel risico voor patiënten met hart-en vaatziekten, daarom moet de behandeling van erectiestoornissen, inclusief het gebruik van Ziden, niet worden uitgevoerd bij mannen met hartaandoeningen waarbij seksuele activiteit niet wordt aanbevolen.

Patiënten met problemen bij de uitstroom van bloed uit de linker ventrikel (aortastenose) kunnen gevoeliger zijn voor de werking van vaatverwijders, waaronder PDE-remmers. Ondanks de afwezigheid in klinische studies van gevallen van langdurige erectie (meer dan 4 uur) en priapisme (pijnlijke erectie die langer dan 6 uur duurt), zijn dergelijke verschijnselen kenmerkend voor deze klasse geneesmiddelen. In het geval van een erectie die langer dan 4 uur duurt (ongeacht de aanwezigheid van pijn), moeten patiënten onmiddellijk medische hulp zoeken. Bij gebrek aan tijdige behandeling kan priapisme leiden tot onomkeerbare schade aan het erectiele weefsel en de erectiele functie.

Vanwege het gebrek aan klinische gegevens over het gebruik van udenafil bij patiënten ouder dan 71 jaar, wordt deze categorie patiënten niet aanbevolen om dit medicijn te nemen. Het wordt niet aanbevolen Zudena® te gebruiken in combinatie met andere soorten erectiestoornissen.